foto

Barrie Gosney

  • nar. 20.11.1926
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.1.2008 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Are You Being Served?
1973 Don't Just Lie There, Say Something
1972 Naše slečna Fred
Pás cudnosti
Vzhůru na frontu
1971 Up Pompeii
1970 Futtock's End
1966 Three Hats for Lisa
1965 San Ferry Ann
1964 Home of Your Own, A
1963 Carry On Jack

TV seriály

2002 Believe Nothing (TV seriál)
2000 Time Gentlemen Please (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Intimate Strangers (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1968 According to Dora (TV seriál)
Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
Broaden Your Mind (TV seriál)
For Amusement Only (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky