foto

Max Brimmell

  • nar. 27.4.1917
    Kingston-upon-Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.2.1993 (75 let)
    Bexhill-on-Sea, East Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Dangerous Afternoon
1960 Beyond the Curtain
1958 Blood of the Vampire
Grip of the Strangler
1956 X the Unknown
1955 The Hornet's Nest
1954 Solution by Phone
1952 Procházka v osm hodin
1950 Man of Two Minds (TV film)

TV seriály

1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
1957 Shadow Squad (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 London Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky