foto

George Chisholm

  • nar. 29.3.1915
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 1997
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Superman 3
1967 Great Scot! (TV film)
1949 High Jinks in Society

TV seriály

1980 Time of My Life (TV seriál)
1971 Play Away (TV seriál)
1964 Lance at Large (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 Crackerjack (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
1958 Black and White Minstrel Show, The (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky