foto

Sergej Afanasjev

  • nar. 16.3.1963
    Sovětský svaz
  • zem. 19.9.2019 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 SuperBobrovy
2014 Passažir iz San-Francisko
2013 Metro
2009 Kapkan dlja killera
2008 Foto mojej děvuški (TV film)
Realnyj papa
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2007 Nas ně dogoniš
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2004 Četyre taksista i sobaka
2002 Vovočka
2001 Druhořadí lidé
2000 Vitrina (TV film)
1993 Nikotin
1991 Opyt breda ljubovnogo očarovanija

TV seriály

2018 Staruški v begach (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Strela amura (E12)
2017 Dinozavr (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Mesť (E06)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Praktika (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Samara (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ključi ot palaty №6 (S01E17)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Iskusstvo i žizň (S05E03)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Smerť artista (S03E13)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jarosť (S01E11)
Čas Volkova (TV seriál)
Oborotěň (S01E26)
Kloun (S01E18)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Graffer (S04E10)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zakon žanra (S02E12)
Syščiki (TV seriál)
Sacharnaja krivaja (S05E01)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Karusel (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky