foto

Vitalij Chodin

  • nar. 20.11.1978 (41 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2004 Bezejmenná kóta
1997 Botaničeskij sad

TV seriály

2019 Živaja mina (TV seriál)
2018 Gadalka (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Lobovoj udar (S01E43)
Šubert (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Staraja istorija (S08E23)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
Pautina (TV seriál)
Tretij zajac (S08E03)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Zverinaja staja (S01E30)
Drugije (S01E29)
Sliškom mnogo voprosov (S01E21)
další epizody (7)
Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S04E19)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Otpusk (S01E03)
2008 Gluchar (TV seriál)
Zapach lži (S01E12)
2007 Advokat (TV seriál)
Pagubnaja strasť (S04E02)
2002 Kodex česti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky