foto

Arne Feldhusen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Magical Mystery aneb Návrat Karla Schmidta
2015 Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Stromberg - Der Film
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2001 Auf der Couch

TV seriály

2020 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Nebuď zlý. (S02E06)
Dělej, rozbíjej (S02E05)
Kupuj to. Prodávej to. Miluj to. (S02E04)
2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Pokud jsi nejchytřejší v místnosti, jsi ve špatné místnosti (S01E06)
Všechno, nebo nic (S01E05)
O tuhle realitu nemám zájem (S01E04)
2018 Deutschland 86 (TV seriál)
2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S06E03)
Özgür (S06E02)
Sind Sie sicher? (S06E01)
další epizody (5)
2015 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Anbieterwechsel (S05E04)
Pfirsichmelba (S05E03)
Bestattungsvorsorge (S05E01)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Tauschgeschäfte (S04E05)
Der Fluch (S04E04)
Damit muss man rechnen (S04E03)
další epizody (10)
2013 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Schottys Kampf (S02E03)
Die Challenge (S02E02)
Über den Wolken (S02E01)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Geschmackssache (S01E04)
Nicht über mein Sofa (S01E03)
Spuren (S01E02)
další epizody (4)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Fingerübungen (S01E03)
Vatertag (S01E02)
Ausgerechnet Eifel (S01E01)
2004 Stromberg (TV seriál)

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky