foto

Patrizio Marone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 L'immortale
Svatba (ne)bude!
Tornare
2018 Ricchi di fantasia
2017 Non è un paese per giovani
2016 Che vuoi che sia
Jak se pomstít bejvalce
2015 My a Giulia

TV seriály

2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky