foto

Oleg Žukov

  • nar. 25.11.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2013 Idealnoje ubijstvo
2008 Nuit de chien
2005 9. rota
Fart

TV seriály

2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
Tretij dolžen ujti (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
V ogně ně gorjat (S01E30)
Psichologini (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Saga (S01E05)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Suďja (S08E13)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
Kodex česti (TV seriál)
Naslednik (S07E29)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Sliškom mnogo voprosov (S01E21)
Něžiť (S01E18)
Sliškom živoj dlja mertveca (S01E17)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Vozvraščenije (E01)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kubok dlja čempionov (S02E09)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bog (S01E04)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Avarija (S05E06)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
Realnyje pacany (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Smerť v objektive (S04E20)
Čas Volkova (TV seriál)
Mesť dlja mamy (S04E09)
2009 Dikij (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vam na pogony (S01E42)
2007 Advokat (TV seriál)
Inogda oni vozvraščajutsja (S04E12)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sarajevo - Der Weg in die Katastrophe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky