foto

Wolfgang Tumler

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Hart an der Grenze
1981 Rote Strumpf, Der

TV seriály

1985 Místo činu (TV seriál)
Ordnung ist das halbe Sterben (S16E01)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Pretty Mama (TV film)
Tak štastný jsem ještě nikdy nebyl
2007 Zu schön für mich (TV film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
2004 Nachbarinnen

TV seriály

2000 Jahrestage (TV seriál)
1997 Místo činu (TV seriál)
Geld oder Leben (S28E19)

Dokumentární

2000 2000 Jahre Christentum (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Plastikfieber (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Heimatgeschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky