foto

Sergej Ivaňuk

  • nar. 20.6.1982 (37 let)
    Podgorsk, Ternopolskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Name Is Sara
2015 Zeljonaja kareta
2014 Nápravná třída
2012 Zoluška
2008 Bez viny vinovatyje
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
Moja ljubimaja mišeň (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
Kaťkino pole (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Raduga žizni (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Igra v četyre ruki (S01E07)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Alibi (S04E15)
Advokat (TV seriál)
Posledněje dělo (S09E24)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Na belom kone (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Zavtrak v postěl (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
Vůně zločinu (TV seriál)
Hra špionů (S02E04)
Na pokraji smrti (S02E01)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Smertělno opasno (S08E09)
Kodex česti (TV seriál)
Naslednik (S07E29)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vygodnoje predloženije (S06E02)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
MUR (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Isčeznuvšaja passažirka (S05E12)
Pjatnickij (TV seriál)
Opasnyj čelovek (S02E13)
Semejnyj vopros (S02E12)
Potomu čto my policija (S02E03)
další epizody (4)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Svetofor (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky