foto

Cathy Malkasian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ferdinand
2009 Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce (TV film)
2002 Thornberryovi na cestách

TV seriály

2006 Zvědavý George (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Jumanji (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace