foto

Thomas Knappe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Jorinda a Joringel (TV film)
2010 Princezna na hrášku (TV film)
2009 Krásná Locika (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
2005 Matky mého muže (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Ein Mann für den 13ten (TV film)
Zkušební táta (TV film)
2003 Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2002 Milostný čtyřúhelník (TV film)
Zeit mit dir, Die (TV film)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
1999 Einfach raus (TV film)
1998 36 hodin strachu (TV film)
1996 2 1/2 Minuten (TV film)
1995 Nikolaikirche (TV film)

TV seriály

2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frohe Ostern überall (S15E12)
Auf Biegen und Brechen (S15E11)
Gewissensfragen (S15E10)
další epizody (12)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (18)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (15)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Die Kraft des Willens (S12E40)
další epizody (15)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (40)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (33)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
Starke Söhne (S09E38)
další epizody (31)
1999 Horečka (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mutterglück (S11E36)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky