foto

Aenne Plaumann

  • nar. 11.3.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Tatort - Türkischer Honig (TV film)
V labyrintu mlčení
2013 Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2012 Sněženka a Růženka (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
Tatort - Todesbilder (TV film)
Tatort - Todesschütze (TV film)
2011 Tatort - Nasse Sachen (TV film)
Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Tatort - Heimwärts (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Místo činu - Falešný život (TV film)
Místo činu - Holčičky (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Místo činu - Plavec (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Kleinruppin Forever
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
1996 Engelchen
Hlas vraha (TV film)
1995 Matulla und Busch (TV film)
1994 Blaue, Der
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
1993 Kleine und der alte Mann, Der
1992 Frank und Robert (TV film)
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
1989 Immensee (TV film)

TV seriály

2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Kreuzwege (S01E36)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lebenslinien (S01E35)
Prinzipien (S01E34)
Reine Kopfsache (S01E33)
další epizody (22)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (38)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (33)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (45)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (8)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)
2017 Napoleonův superšpion (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky