foto

Alexandr Filatov

  • nar. 7.1.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tjaželoves (TV film)
Vremja pěrvych
1990 Rebro Adama
1988 Dobrodružství Quentina Durwarda
1983 Takaja žestkaja igra - hokkej

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
Galka i Gamajun (TV seriál)
Skaži pravdu (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Lovuška dlja Duši (S03E21)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Volk v ovečej škure (S04E04)
2013 Etaž (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Prizrak ljubimoj (S01E11)
Prostaja žizň (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Istočnik problem (S03E22)
Ment v zakoně (TV seriál)
Po tu storonu zakona (S06E03)
Kodex česti (TV seriál)
Gněv Peruna (S06E19)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Vernoje sredstvo (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zolotoj gol (S03E20)
Objekt 11 (TV seriál)
Tajnoje obščestvo (E13)
Svetofor (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kollekcioněr (S05E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Zapomni meňa (S05E17)
Advokat (TV seriál)
Chimija i smerť (S07E17)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Montě-Kristo s Taganki (E23)
Gluchar (TV seriál)
Vojna (S03E46)
Putějcy (TV seriál)
Otěllo v jubke (S02E12)
Čas Volkova (TV seriál)
Papina dočka (S04E17)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
Vorotily (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky