foto

Herbert Steinmetz

  • nar. 19.10.1908
    Borna, Německá říše
  • zem. 30.11.1986 (78 let)
    Brémy, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Zub za zub
1983 Stille Ozean, Der (TV film)
1982 Touha Veroniky Vossové
1981 Lili Marleen
Lola
Preußische Nacht (TV film)
1978 Wunnigel (TV film)
1977 Ein Tisch zu viert (TV film)
Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
1976 Hans und Heinz Kirch (TV film)
Paule Pauländer
1975 Die Halde (TV film)
Lehmanns Erzählungen (TV film)
Strach před strachem (TV film)
1974 Effi Briestová
1973 Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
Sieger von Tambo, Der (TV film)
Steig ein und stirb (TV film)
1972 Anna und Totò (TV film)
Deutsche Novelle (TV film)
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Gewissensentscheidung (TV film)
1970 Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
Die Flucht nach Ägypten (TV film)
Die Tauben (TV film)
1966 Adrian, der Tulpendieb
Tag in Paris, Ein (TV film)
Volpone oder Der Fuchs (TV film)
1964 Hotel Iphigenie (TV film)
1961 Anruf am Abend (TV film)
Bernadette Soubirous (TV film)
Der Mantel

TV seriály

1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zahn um Zahn (S01E200)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
Kumpel mit Chauffeur (TV seriál)
Steckbriefe (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Das Lederherz (S01E124)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Mein Traum vom Traum des Franz Biberkopf von Alfred Döblin – Ein Epilog (E14)
Merke: Einen Schwur kann man amputieren (E07)
Ein Schnitter mit der Gewalt vom lieben Gott (E05)
další epizody (5)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zweierlei Knoten (S01E102)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1977 Místo činu (TV seriál)
Wer andern eine Grube gräbt (S01E76)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Blaue Palais, Das (TV seriál)
Der Monddiamant (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Das fehlende Gewicht (S01E33)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kressin und die Frau des Malers (S01E18)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1965 John Klings Abenteuer (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Feuer an Bord - Prozeß um den Untergang der 'Hortensia' (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky