foto

Anastasia Marinina

  • nar. 21.1.1988 (31 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heavy
Polar
2018 Christmas With A Prince (TV film)
2016 Below Her Mouth

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Hail Mary (S01E06)
2016 Darebák (TV seriál)
The Dime Tour (S03E15)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
Pendant (S03E06)
2014 Království (TV seriál)
Temnota (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky