foto

Murad Alijev

  • nar. 25.7.1951 (68 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Beglec (TV film)
Čužoj děd (TV film)

TV seriály

2019 Dělfin (TV seriál)
Pustyňa (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
2014 Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Mesť (S06E12)
Gonki na vyživanije (S06E11)
Bez kupjur (S06E10)
další epizody (12)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Čtoby vyžiť
1986 Karakumskij reportaž
1973 Sannikovova země

TV seriály

2013 Kodex česti (TV seriál)
Zachvat (S06E02)
1996 Jermak (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Něpodsudnyje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky