foto

John Kay

  • nar. 12.4.1944 (75 let)
    Tylže, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Guitare, une arme à six cordes (TV film)
2006 Shakin' All Over! (TV film)
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
Rock 'n' Roll Greats: John Kay & Steppenwolf (koncert)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad) - a.z.

Hudební videoklipy

1970 Steppenwolf: Screaming Night Hog (hudební videoklip)
1969 Steppenwolf: Born to Be Wild (hudební videoklip)
Steppenwolf: Magic Carpet Ride (hudební videoklip)
Steppenwolf: Rock Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Kenny Rogers and the First Edition: Rollin' on the River (TV pořad)
The Old Grey Whistle Test (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1967 The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1970 Steppenwolf: Screaming Night Hog (hudební videoklip)
1969 Steppenwolf: Magic Carpet Ride (hudební videoklip)
Steppenwolf: Rock Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky