foto

Sven Nichulski

  • nar. 1960
    Siegen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Januar
Mušketýr
2000 Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
1997 Felix - Ein Freund fürs Leben (TV film)
1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1990 Projekt Aphrodite (TV film)
1989 Geschenk des Himmels, Ein (TV film)

TV seriály

2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Augsburger Puppenkiste - Schlupp vom grünen Stern (TV seriál) - vyp.
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky