foto

Pierre Mailloux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Le scaphandrier
Vidina
2011 French Kiss
Marécages
Starbuck
Vendeur, Le
2010 Route 132
2009 1981
Donation, La
Můj život s Canadiens
2007 Ma tante Aline
Nitro
2003 20h17 rue Darling
1990 Juke-Bar

TV seriály

2019 Alerte Amber (TV seriál)
Les Honorables (TV seriál)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (7)
2018 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Jenny (TV seriál)
Mon oeil de boeuf (S01E15)
L'Imposteur (TV seriál)
L'Ami de Québec (S02E09)
Les Vieux Chums (S02E08)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2014 La marraine (TV seriál)
La théorie du K.O. (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2010 Mirador (TV seriál)
2008 Les Lavigueur, la vraie histoire (TV seriál)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 Le négociateur (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky