foto

Monique Mauclair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Radin !
2013 La Marche
2011 Bas les coeurs (TV film)
2010 Tajemství mumie
2009 La Première étoile
2006 La volière aux enfants (TV film)
Sladká země mého dětství (TV film)
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
2002 Chanson du maçon, La (TV film)
1999 L'atelier (TV film)
1985 Bachou (TV film)
1984 Malheurs de Malou, Les (TV film)
Manipulations (TV film)
Tu peux toujours faire tes bagages (TV film)
1982 Sorcière, La (TV film)
1981 Quartet
1980 Comment passer son permis de conduire
Můj strýček z Ameriky
1975 Cardinal de Retz, Le (TV film)

TV seriály

2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky