foto

Mike Hayward

  • nar. Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Small Summer Party, A (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)
1983 Hříšnice

TV seriály

2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Tiger Bay (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Running Scared (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Cockles (TV seriál)
Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
Take the High Road (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Kůň v domě (TV seriál)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky