foto

Ciro Scalera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Benedetta follia
Budeme mladí a překrásní
2013 Ti ho cercata in tutti i necrologi
2012 Il caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti? (TV film)
2011 5 (Cinque)
2008 La canarina assassinata
2005 Gioco con la morte
2002 Piacere di piacere, Il
Černý anděl
1995 Io e il re
1992 Medvídek Arthur (TV film)
Tři dny se soudcem (TV film)
1991 Bratři a sestry
1987 Karamely od neznámého
Ultimo minuto
1982 Tati, to snad ne!

TV seriály

2009 Palermo (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1995 Voci notturne (TV seriál)
1992 In fuga per la vita (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky