foto

Dan Waller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Canal Street
2017 Public Housing Unit (TV film)
2016 Precious Mettle
2012 Za každou cenu!
2008 Barefoot to Jerusalem
Neplodná obrana
Of Boys and Men
2007 Devil's Dominoes, The
2005 Repetition

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Heavy Is the Head (S04E03)
2016 Shameless (TV seriál)
NSFW (S06E06)
2015 Empire (TV seriál)
Out, Damned Spot (S01E06)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
At Least It's Justice (S01E10)
Stav ohrožení (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
2009 Zvíře (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Nigerian Job (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky