foto

Anne-Sophie Franck

  • nar. 12.4.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Été des Lip, L' (TV film)
2009 Folie douce (TV film)
Hanebný pancharti
Presque célèbre
2007 Des mots silencieux
2006 Džungle
Les Deux vies du serpent
Posedlé tancem
2004 I'm an actrice

TV seriály

2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Heidi (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky