foto

Clifford Cox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Twisted Nerve
1962 A Prize of Arms
1961 Fury at Smugglers' Bay
1956 Best Things in Life Are Free, The

TV seriály

1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
The Secret Garden (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
The Beachcombers (TV seriál)
The Frighteners (TV seriál)
Glad to Be of Help (E02)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Monsters, The (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Wild Hunt (E05)
The Enchanted (E04)
Imps and Demons (E03)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Ghosts (E02)
The Halfmen (E01)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky