foto

Berta Hall

  • nar. 21.9.1909
    Strömstad, Švédsko
  • zem. 6.6.1999 (89 let)
    Göteborg, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Moa
1980 Sverige åt svenskarna
1966 Postel sourozenců 1782
1951 Rozbouřené moře
Tančila jedno léto
1948 Přístav
1942 Hra nebes

TV seriály

1988 Polisen som vägrade ta semester (TV seriál)
1976 Raskenové (TV seriál)
1967 Kullamannen (TV seriál)
1965 Farlig kurs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky