foto

Ray Daniels

  • nar. 27.9.1933
    New London, Connecticut, USA
  • zem. 5.7.2017 (83 let)
    West Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1989 Noční procházka (TV film)
1988 Outback Bound (TV film)
Pitevní stůl (TV film)
Secret Witness (TV film)
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Smrtící podvod (TV film)
1986 Drogy z Times Square (TV film)
Osudná neděle (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
Stark (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)
1977 City, The (TV film)
1972 Killer by Night (TV film)
1970 Monte Walsh
1969 Sen králů

TV seriály

1992 To je vražda, napsala (TV seriál)
Odznak cti (S08E21)
Naprogramovaná vražda (S08E18)
Případ zmizelého muže (S08E15)
další epizody (5)
1991 To je vražda, napsala (TV seriál)
Poslední hovor (S08E07)
Speciální linky (S08E05)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
Wolf (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Passage to Libya (S05E17)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Eva's Brawn (S04E22)
Nutcracker Suite (S04E19)
Parting Is Such Sweep Sorrow (S04E16)
další epizody (4)
1983 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Honk If You're a Goose (S04E09)
Goodbye, Mr. Scripps (S04E07)
Doris in Wonderland (S04E05)
další epizody (9)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Phantom of the Hill (S03E10)
Little Boil Blue (S03E07)
Officer of the Year (S03E05)
další epizody (6)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Chipped Beef (S02E07)
The Second Oldest Profession (S02E04)
Hearts and Minds (S02E01)
další epizody (4)
1979 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Meighan Conspiracy (S11E14)
1978 The White Shadow (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Quadromania (S03E21)
Foxy Lady (S03E19)
The Trap (S03E15)
další epizody (4)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Death Mask (S11E07)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Heroes (S03E07)
The Crying Child (S03E06)
Murder Ward (S03E04)
další epizody (4)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Canine Collar (S05E24)
Breakup (S05E21)
Who Killed Helen French? (S05E14)
další epizody (4)
1976 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Till Death Do Us Part (S05E07)
In Case of Madness (S05E06)
No Minor Vices (S05E05)
další epizody (10)
1975 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Most Likely to Succeed (S04E14)
Spooks for Sale (S04E13)
Trail of Terror (S04E08)
další epizody (12)
1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mister Nobody (S03E14)
The Twenty-Five Caliber Plague (S03E13)
For Good or Evil (S03E10)
další epizody (10)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky