foto

Marc Van Eeghem

  • nar. 14.9.1960
    Bruggy, Flandry, Belgie
  • zem. 14.12.2017 (57 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Café Derby
2013 A Perfect Man
2012 Něžně mě líbej
2011 Het varken van Madonna
2010 Smoorverliefd
2007 Firmin
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
2003 Team Spirit 2
2001 Dial 9 for Love
Odmazda
2000 Team Spirit
1996 Elixir d'Anvers
1995 Brylcream Boulevard
Manneken Pis
1993 Beck - De gesloten kamer
Hoffman's honger
1992 Daens
Sikh-Story, De (TV film)
1989 Landhuis, Het (TV film)
1987 Hector
1986 Bitevní pole cti
Gezin van Paemel, Het
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
Wildschut

TV seriály

2014 Amateurs (TV seriál)
2013 Gent West (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
Safety First (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2010 Anneliezen (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (8)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Kulderzipken (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky