foto

Allen Baron

  • nar. Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Světlo bludičky
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1964 Terror in the City
1961 Blast of Silence

TV seriály

2006 Jericho (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
1985 Lucie Arnaz Show, The (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Grandpa Goes to Washington (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Mexican Connection (S01E02)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1961 Blast of Silence

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky