foto

Gene Pitney

  • nar. 17.2.1940
    Hartford, Connecticut, USA
  • zem. 5.4.2006 (66 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Room 101 (TV seriál) - a.z.
1969 Sez Les (TV seriál)
1968 Time for Blackburn (TV seriál)
1965 Gadzooks! It's All Happening (TV seriál)

Dokumentární

2001 Příběh pop music (TV seriál)
1985 Ready Steady Go, Volume 2

TV pořady

1969 Stars on Sunday (TV pořad)
1968 Colour Me Pop (TV pořad)
Frost on Sunday (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 Late Show London (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
Hullabaloo (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
The Jimmy Dean Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky