foto

Neal Brennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
2009 Kšeftaři
2006 Bezva jízda (TV film)

TV seriály

2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Terrible People (S01E09)
Clown Panties (S01E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
Magic Morgan (S02E04)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

TV pořady

2017 Al Madrigal: Shrimpin' Ain't Easy (TV pořad)
Michelle Wolf: Nice Lady (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
The Female Brain
1998 Mazaní hoši

TV pořady

2019 Comedians of the World (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
1998 Mazaní hoši
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Meth Lab (S01E06)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing

Host

TV pořady

2019 Comedians of the World (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace