foto

Neal Brennan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
2014 Neal Brennan: Women and Black Dudes (TV film)
2009 Kšeftaři
2006 Bezva jízda (TV film)

TV seriály

2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Terrible People (S01E09)
Clown Panties (S01E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
Magic Morgan (S02E04)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

TV pořady

2019 Seth Meyers: Lobby baby (TV pořad)
2017 Al Madrigal: Shrimpin' Ain't Easy (TV pořad)
Michelle Wolf: Nice Lady (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
The Female Brain
1998 Mazaní hoši

TV seriály

1997 Kenan & Kel (TV seriál)
Baggin' Saggin' Kel (S01E12)

TV pořady

2019 Comedians of the World (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Capone
The Opening Act
2017 Neal Brennan: 3 Mics (TV film)
2014 Neal Brennan: Women and Black Dudes (TV film)
1998 Mazaní hoši
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2019 Historical Roasts (TV seriál)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Meth Lab (S01E06)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2014 Legalize It

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky