Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Jess je až moc šílená a ze začátku i málo "ženská", ale to vůbec nevadí. Seriál má docela spád a zajímavé vztahové linky, které jsou ještě neokoukané, svěží. A není to jen Jess, kdo je šílená, ono ani ti 3 chlápci, co s nimi žije nejsou úplně v pohodě. Ale pokud máte rádi pocity přehnané do extrémů a pestré a šílené charaktery, tohle je seriál přesně pro vás. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 9. díle: příjemný odpočinkový seriál, u kterého se výborně zasměju. I ty vtipy mi tam přijdou skvělé, prostě se mi líbí tenhle mírně trapný smysl pro humor. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad mě Zooey a její parta kluků nezklame. Konec série 1. série: Jo nechávám ty 4*. Je to lehce nadprůměrný výtečný seriál a doufám, že bude další řada:) 18. 4. 2013 A nakonec tomu dám celách 5*, seriál netáhne jen Zooey, ale jedná se o dokonalou vtipnou souhru všech 5 hlavních postav s kratšími asistencemi dalších hrdinů. Pořád mě to baví a stále se nemůžu dočkat dalšího a dalšího dílu. ()

Reklama

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

neskrývaná vykrádačka všetkého čo sitcomový svet kedy ponúkol, sama neviem či to mám brať ako paródiu, alebo sa tvorcovia snažia manipulovať divákom všetkými dostupnými a overenými metódami.... Všetko prvoplánovo funguje, pri všetkom na sebe pozorujem, že cítim to čo zamýšlali aby som cítila.... zatial ma to baví, raz za čas sa zasmejem a dobre sa pri tom oddychuje, ale ak neprídu so žiadnou vlastnou inováciou tak to príliš skoro stratí dych ...hlavne pre moje potreby :) ()

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První série mi stačila k tomu, abych si udělal představu o lidech v tomto sitcomu. Zooey Deschanel mi vzhledově silně přišla k chuti, ale až tady jsem opravdu poznal, jak ztřeštěná ona dokáže být. Nevnímám to špatně, ale zároveň si úplně nemyslím, že je to pro tenhle seriál kolikrát i dobře. A to i přesto, že na té ztřeštěnosti si vlastně zakládá. Pak má kolem sebe tři klučíky, kde každej je trošku jinej, všecky jsou fajn, ale žádnej se vysloveně nedostane pod kůži. A to je asi největší kámen úrazu. Člověk si tak nějak nedokáže udělat úsudek a nedokáže si na dané postavy zvyknout. A to mi přijde u sitcomu docela problém. A to nemluvím ani o tom, že jsem se v první sérii setkal s tím, že některé díly byly naprosto úžasné a jiné byly zase naprosto trapné. Další série určitě okusim, ale původní myšlenku seriálu vnímám jen proto, že v něm je Zooey Deschanel, která mě místy štve, ale zároveň jí obdivuju. Proč taky. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama