foto

Tony Van Bridge

  • nar. 28.5.1917
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.12.2004 (87 let)
    Niagara-on-the-Lake, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Divided Loyalties
1982 If You Could See What I Hear
1979 Riel (TV film)
1974 Back to Beulah (TV film)
1964 David Thompson: The Great Mapmaker
Last Voyage of Henry Hudson, The
Twelfth Night (TV film)
1957 Oedipus Rex
1954 The Sleeping Beauty

TV seriály

1991 Rupert (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
1971 Shepherd's Flock (TV seriál)
1969 Judge Dee (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál) - a.z.
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Wayne and Shuster Hour, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky