foto

Bay White

  • nar. 1.1.1918
    Chelmsford, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.5.2018 (100 let)
    Cromarty, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
1999 Kind of Hush, A
1980 Poklady pod sněhem
Tajemství divokého lesa
1970 Nightbirds
1958 Salvage Gang, The
1956 Město jako Alice
One Wish Too Many
1952 Asrar el naas

TV seriály

1999 Liga gentlemanů (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 My Old Man (TV seriál)
1973 Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Tales of Mystery (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky