foto

Jung-min Heo

  • nar. 11.11.1982 (37 let)
    Seoul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neoeui yeojachingu
2017 Jiwoya sanda
2013 Hwaryeonhan oechul
2005 Miseuteo sokeurateseu

TV seriály

2019 Hajaissneun ingadeul (TV seriál)
2018 Baekileui nanggunnim (TV seriál)
Byuti insaideu (TV seriál)
Geunamja ohsu (TV seriál)
Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2016 Tto ohaeyeong (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Da jaldoil geoya (TV seriál)
Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
2014 Gyeolhoneul gidaehae (TV seriál)
Peulrooto bimilgyeolsadae (TV seriál)
2013 Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2008 Liteulmam seukaendeul (TV seriál)
2007 Hyangdanjeon (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 Miseuteo gootbai (TV seriál)
2005 Looloo gongjoo (TV seriál)
2004 Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
2003 Hoejeonmokma (TV seriál)
Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky