foto

Min-Kyu Kim

  • nar. 20.12.1988 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neoeui yeojachingu
2018 Suseongmos
2017 Ojangguneui baltob
2015 Yeongdo
2014 Mládí
2013 Chingoo 2

TV seriály

2019 Joseolloko nokdujeon (TV seriál)
Teukbyeolgeunrogamdokgwan jo jang-pung (TV seriál)
2018 Gyeryongseonnyeojeon (TV seriál)
Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
2017 Roboti aniya (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
2016 Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
2015 O mai bineoseu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky