foto

Sacha Bennett

  • nar. 11.5.1971 (46 let)
    Harpenden, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Get Lucky
2012 Outside Bet
2010 Bonded by Blood
2006 Jak se Vám líbí
2005 Revolver
2004 Libertin
2002 Jak je důležité míti Filipa
Tough Love (TV film)
2000 Lorna Doone (TV film)
1999 Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
David Copperfield (TV film)
1997 Oscar Wilde
1995 První rytíř
1992 Chaplin
Vysoká hra patriotů

TV seriály

2003 Keen Eddie (TV seriál)
My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Bob Martin (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Makers Our Story

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace