foto

Sándor Simó

  • nar. 7.8.1934
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 4.9.2001 (67 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Franciska vasárnapjai
1987 Isten veletek, barátaim
1983 Viadukt
1977 Apám néhány boldog éve
1972 A legszebb férfikor
1969 Szemüvegesek

TV seriály

1971 Bors (TV seriál)
Az attasé (S02E04)
1969 Bors (TV seriál)
A futár (S01E05)

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Franciska vasárnapjai - kniha

Producentská filmografie

Filmy

1996 Boldog lovak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace