foto

Xiaoguang Liu

  • nar. 20.3.1974 (46 let)
    Jilin, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Super Four
2017 Feng ren ji yue dui
2016 Guo Nian Hao
The Match
2015 Jian Bing Man

TV seriály

2020 Country Love 12 (TV seriál)
2019 Country Love 11 (TV seriál)
2018 Country Love 10 (TV seriál)
2017 Country Love 9 (TV seriál)
2015 Country Love 8 (TV seriál)
2013 Country Love 6 (TV seriál)
2012 Country Love 5 (TV seriál)
2010 Country Love 3 (TV seriál)
2008 Country Love 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky