foto

Folke Paulsen

  • nar. 27.11.1960 (59 let)
    Mannheim, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Schneeflöckchen
2016 Immigration Game
1991 The Party: Nature Morte
1988 Stadtromanzen (TV film)

TV seriály

2019 Çukur (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
2018 Çukur (TV seriál)
Kimsin Sen (S01E11)
2016 Hayat Şarkısı (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
1998 Mallorca (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)

Dokumentární

2018 Zmařené naděje (TV seriál)
2015 Härte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky