foto

Ian Saynor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Apocalypse
1998 Druhá šance pro lásku
1986 Milwr Bychan
1983 Screamtime
1979 Zelené obilí (TV film)

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
2018 Hidden (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
Temný Wales (TV seriál)
Tragická láska (S02E03)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Jak to má být (S04E08)
Šestá a poslední manželka (S04E07)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1984 The District Nurse (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Armageddon Factor: Part 6 (S16E26)
The Armageddon Factor: Part 4 (S16E24)
The Armageddon Factor: Part 3 (S16E23)
další epizody (5)
1975 The Cuckoo Waltz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky