foto

Alfons Biber

  • nar. 9.11.1920 (100 let)
    München, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Hinterfotzig oder Der Zweck heiligt die Mittel (TV film)
1997 Maulkorb, Der (TV film)
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1991 Jeď, Trabi, jeď!
Wer Knecht ist, soll Knecht bleiben (TV film)
1990 Hrozná holka
1988 Naheliegender Mord, Ein (TV film)
1987 Chinesen kommen, Die (TV film)

TV seriály

1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky