foto

Barbara Sammeth

  • nar. 19.8.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
1999 A Fare to Remember
1997 Emissary: A Biblical Epic, The
1988 David (TV film)
1986 When the Bough Breaks (TV film)
1985 Stand Alone
1983 Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1981 Murder in Texas (TV film)
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1978 Nečistá hra
1973 Devil's Daughter, The (TV film)
Linda (TV film)
Vaše tři minuty uběhly
1969 The Mad Room

TV seriály

1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Dům duše Ala Bundy (S09E01)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky