foto

Olga Kolb

  • nar. 1976
    Kirghiz, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Die alte Frau
2010 Jenseits der Linie
2009 Land gewinnen
2007 Breathful
2006 Schwarze Schafe
Strach Fay Grimové
2005 Kleine Fische
2004 Der Pralinenmörder
Not a Lovestory
2000 Scharf aufs Leben (TV film)

TV seriály

2008 Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebesgeflüster (S06E38)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky