foto

Melanie Margalith

  • nar. 1972
    Munich, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tatort - Friss oder stirb (TV film)
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Harter Brocken - Der Bankraub (TV film)
2015 Es kommt noch besser (TV film)
2013 Sein letztes Rennen
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Můj Džin z lahve a já (TV film)
Über den Tod hinaus (TV film)
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
Tatort - Wolfsstunde (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
2004 Pokojská a milionář (TV film)
2003 Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2002 Důkaz uvnitř (TV film)

TV seriály

2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2014 Binny a duchové (TV seriál)
Team-Geist (S01E05)
Auf den Hund gekommen (S01E04)
Madame Buh (S01E03)
další epizody (4)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Vražedná abeceda (S03E08)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
Ať žije sport (S03E06)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Total Mallmoor (S01E04)
Sturm im Wasserglas (S01E03)
Ausgebremst (S01E02)
další epizody (4)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Die nackte Wahrheit (E09)
Die Reiter der Apokalypse (E08)
Königin der Nacht (E07)
2004 Verschollen (TV seriál)
Rettung in Sicht (E02)
Pilot (E01)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ein Apartment in Berlin
2011 Léčení s delfíny (TV film)
2005 Surviving the Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky