foto

Helmut Ignaz Meyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
2018 Neben der Spur - Sag, es tut dir leid (TV film)
2017 Neben der Spur – Dein Wille geschehe (TV film)
2016 Neben der Spur - Amnesie (TV film)
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2013 Die Pastorin (TV film)
2010 Die Freundin der Tochter (TV film)
Die Zeit der Kraniche (TV film)
2007 Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
Partnertausch (TV film)
2006 Ostrov koní (TV film)
2005 Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2001 Sladké překvapení (TV film)

TV seriály

2019 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Nachtgespenster (E26)
2018 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
In einem kalten Land (E22)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2016 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2015 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüvers Geheimnis (E03)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
Wilde Nächte (E17)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einer dunklen Nacht (E16)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Fürchte dich nicht (E14)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (16)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Niemand hat Schuld (E12)
2008 Dell & Richthoven (TV seriál)
Operation Nadelöhr (E03)
Knast oder Cognac (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky