foto

Zivko Zalar

  • nar. 24.4.1948 (72 let)
    Zagreb, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Místní upír
2008 Bez konce
Zwei Herzen und ein Edelweiß (TV film)
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
2005 Daleko od ráje (TV film)
Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Ein Engel namens Hans-Dieter (TV film)
Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Svědkové
2002 Vienna
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
1996 Kako je počeo rat na mom otoku
1994 Dreimal die Woche... (TV film)
Großmutters Courage (TV film)
1988 Tajna manastirske rakije
1987 Moj ata, socialistični kulak
To už jsem viděl: Déja vu
Uvek spremne žene
1985 Jahody v krku
S muži to není lehké
Tajvanska kanasta
Štěstí pro tři
1984 Ambasador
1983 Balkan expres
Es gibt noch Haselnuß-Sträucher (TV film)
Nešto između
1982 Voce, La
1981 Sok od šljiva
1980 Gospodjica
1979 Nije daleko
Závod o velkou cenu
1978 Bravo, maestro
Ljubica
1977 Milostný život Budimira Trajkoviče
Miris poljskog cveća
Specijalno vaspitanje
1974 Pogledaj me, nevernice (TV film)
1973 Pricam ti pricu
1972 Porodicna hronika (TV film)

TV seriály

2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Promessi sposi, I (TV seriál)
1987 Generál (TV seriál)
1985 To nije moj život, to je samo privremeno (TV seriál)
1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)

Dokumentární

1998 Pitka voda i sloboda III

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bez konce
2003 Svědkové

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky