foto

Gruschenka Stevens

  • nar. 16.7.1974 (45 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dear Courtney
2011 Hvězdné tolary (TV film)
Když Santa spadl na Zem
2003 Männer häppchenweise (TV film)
Verrückt ist auch normal (TV film)
2001 Emil a detektivové
Lotto-Liebe (TV film)
Mondscheintarif
2000 S ďáblem v duši (TV film)
Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1999 Verschwinde von hier (TV film)
1998 Lupo und der Muezzin (TV film)
Návrat domů (TV film)
Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
1997 Die Chaos Queen (TV film)
Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
Vražedné léto (TV film)
1996 Linka smrti
Turista (TV film)
1995 Um die 30 (TV film)
1994 Keiner liebt mich
Voll normaaal
Vánoce s Willy Wuffem (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
H2O (S01E05)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit bestem Wissen (S15E21)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S13E01)
Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2006 LadyLand (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Der Gassenmörder (E04)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky