foto

Monika Rychlíková

  • nar. 21.2.1965 (55 let)
    Slavičín, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Heyduko kontra Gojira (amatérský film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 V sedm u koně (TV film)
2015 Barevný klapot podkov (TV film)
2013 Dušánek (TV film)
2008 Černá srdce (...zem není gulatá) (TV film)
2002 ...to jsou těžké vzpomínky (TV film)
2001 Rozhovor na dálku (TV film)

TV pořady

2017 Horňácké slavnosti 2017 (TV pořad)
2014 Právo pro každého (TV pořad)
2013 Emoce a my (TV pořad)
2011 Příběh jedné fakulty (TV pořad)
2010 Škola snů (TV pořad)
2009 Záhady duše (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2002 ...to jsou těžké vzpomínky (TV film)

TV pořady

2011 Příběh jedné fakulty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky